Zakelijke telefonie voor elk bedrijf.

Telefonie, we kunnen niet zonder! Het is meer dan bellen en gebeld worden op een vaste locatie. Met VoIP telefonie bepaal je zelf waar, wanneer, hoe en voor wie je bereikbaar bent.

VoIP Hosted centrale

Hosted

Wat is hosted telefonie eigenlijk? Het klinkt heel hip, feitelijk staat de telefooncentrale niet meer lokaal op locatie, maar in een datacentrum. Hierdoor kan maximale flexibiliteit gewaarborgd worden.

VoIP Vast over Mobiel

VaMo

VaMo, nog zo'n hip woord! VaMo staat voor Vast Mobiel. Hiermee ben je op je mobiel intern bereikbaar voor al je collega's en bel je uit via de telefooncentrale. Onze VaMo oplossing werken alleen in combinatie met een hosted centrale.

VoIP Trunking

Trunking

Heb je nog een telefooncentrale waar je geen afstand van kan nemen? Wellicht ondersteunt de telefooncentrale de mogelijkheid om een SIP trunk aan te sluiten. Hierdoor behoudt je je huidige centrale, maar bel je via het internet. Een SIP trunk kan rechtstreeks aangesloten worden op een gecertificeerde telefooncentrale of via een SIP gateway.

VoIP beheersysteem in browser

EasyVoIP's voordelen

Een vaste prijs, alle functionaliteiten

Met onze VoIP telefonie geniet je van allerlei moderne functionaliteiten: een eenvoudig beheersysteem in je browser, je eigen inspreekmenu, Click2Dial, centraal telefoonboek en de mogelijkheid om te koppelen met je eigen software.

VoIP belgroepen

All-in

Wil je gebruik maken van een extra tijdsregel, belgroep of wachtrij? Dat kan! Onze diensten zijn all-in. Voor een vast bedrag per maand, maak je onbeperkt gebruik van meerdere wachtrijen, belgroepen, tijdsregels en voicemailboxen.

Thuiswerken met VoIP

Thuiswerken

Wil je thuiswerken? Met een druk op de knop ben je thuis bereikbaar! Met onze VAMO oplossing bel je thuis met het nummer van kantoor.

VoIP doorschakelen

Geen internet? Geen stress!

Geen internet door een stroomstoring? Geen paniek! Met een druk op de knop is je nummer doorgeschakeld naar je mobiele telefoon, of collega.

VoIP is schaalbaar

Schaalbaar

Onze dienst is schaalbaar. Een licentie is maandelijks opzegbaar. Wil je uitbreiden? Binnen een paar minuten is je nieuwe collega bereikbaar voor al je klanten.